Sociedad | Actualidad

Presó per un presumpte violador de Mollet del Vallès

El jutge ha posat entre reixes un actiu violador que els Mossos han detingut després d'agredir sexualment almenys 7 noies en ens últims 4 anys

El detingut és un veí de Mollet del Vallès de 32 anys, que durant la setmana vivia fora del municipi per motius laborals.

La policia l'ha detingut finalment després de cometre presumptament 7 violacions. Són les que li imputen els mossos a partir de diferents indicis, com ara el testimoni de les víctimes i els detalls que van donar dels fets, que coincideixen.

Atacava les noies amb un ganivet, les obligava a despullar-se i les violava.Ho feia sempre aprop del parc de la Plana de Lledó, al barri de Can Pantiquet de Mollet del Vallès. En dues ocasions va arribar a assaltar a menors que anaven en grup. La resta eren noies soles.

Segons els mossos, la primera agressió sexual que li imputen va passar l'octubre de l'any 2009 i a partir d'aquí va seguir actuant, el desembre d'aquell any, el gener i agost del 2010, el mes d'abril del 2011, el febrer de l'any passat i aquest mes de març, quan la policia ha aconseguit finalment identificar-lo i detenir-lo.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00