Sociedad | Actualidad

Un jutge de Barcelona envia a la presó l'exmembre dels GAL Michel Domínguez

A Domínguez, una de les cares més conegudes de la guerra bruta contra ETA, l'han detingut per formar part presumptament d'una banda de narcotraficants

L'exmembre dels GAL Michel Domínguez en una imatge d'arxiu(EFE/PEDRO MANCEBO)

Un jutge de Barcelona envia a presó comunicada i sense fiança l'exmembre dels GAL, Michel Domínguez, una de les cares més conegudes de la guerra bruta contra ETA. Ara els investigadors sospiten que formaria part d'una banda de narcotràfic a petita escala.

A l'exinspector el van detenir divendres a l'estació de tren de Sants i va estar 48 hores als calabossos de la comissaria de la Policia Nacional a La Verneda, fins que ara, el jutge de guàrdia de Barcelona l'ha interrogat i l'ha enviat a presó.

La investigació sobre la banda de narcotraficants de la que presumptament formaria part la porta un altre jutjat de Vilanova i la Geltrú, que manté el secret de sumari.

Más información

Dominguez va estar a la presó fins l'any 200, complint condemna per diversos delictes d'intent d'assessinat i segrest dins la guerra bruta contra ETA.

De fet, es va convertir en una de les cares més conegudes d'aquest capítol de la lluita contra la banda armada, juntament amb el seu superior José Amedo

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00