Ocio y cultura

La Sagrada Família convida als Jordis i les Jordines

La Basílica de la Sagrada Família celebra la diada de Sant Jordi amb l'entrada gratuïta de tots els Jordis, Jorges, Jordines, Georgines, etc.

L'escultura de Sant Jordi que figura a la Sagrada Família, de Josep Maria Subirachs(PEP DAUDÉ / JUNTA CONSTRUCTORA DE LA SAGRADA FAMÍLIA)

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi demà tindran entrada gratuita a la Basílica a la Sagrada Família tots i totes que porten aquest nom. Això inclou a tothom que es digui Jordi, Jorge, George, Georges, Gorka, Xurxo, Gjergj, Georg, Jörg, Jürgen, Jörgen, Jirjis. Gevorg, Georgi, Ji?í, Juraj, Jure, Juro, Jura, ?uro, ?ura?, Juroslav, Juri¨a, Juco, Zoran, Jørgen, Jørn, Georg, Juraj, Jüri, Yrjö, Jyrki, Jyri, Deòrsa, Seòras, Siôr, Siors, Siorus, György, Seoirse, Georgius, Jur?is Jurgis, Jurjis, Joris, Sjors, Jørgen, Georg, Gheorghe, Jörgen, Göran, Jordina, Georgina, Georgette, Georgia, Jorgelina, Deòrsag, Georgia, o Jurga

De nou del matí a vuit del vespre només hauran de presentar a les taquilles del carrer Sardenya el document d'identitat que acrediti el seu nom.

Más información

A la foto es pot veure l'escultura de Sant Jordi al temple, de Josep Maria Subirachs, que està situada al Jube, a 8,5 m d'alçada, en un lloc preferent.

La Sagrada Família festeja així la importància del patró de Catalunya i destaca la seva presència en el temple, ja que és l'únic Sant, a part de Josep i Maria, que és present a la nau central.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00