Ocio y cultura

Gran concert contra l'Alzheimer al Palau Sant Jordi

Serrat, Noa, Bàrbara Hendricks i Miguel Poveda junts en un concert benèfic contra l'Alzheimer de la Fundació Pasqual Maragall el 28 de setembre al Sant Jordi

Joan Manuel Serrat, Noa, Bàrbara Hendricks o Miguel Poveda, alguns dels artistes que van participar al concert del 28 de setembre al Palau Sant Jordi(FUNDACIÓ PASQUAL MARAGALL)

La fundació Pasqual Maragall celebra el cinquè aniversari del seu naixement, amb aquest esdeveniment, que ha de servir per recollir fons per a la investigació d'aquesta malaltia i per a sensibilitzar a la societat.

Más información

Joan Manuel Serrat ha valorat poder compartir escenari amb aquests artistes. A més, el cantautor català subratlla la necessitat que la ciutadania s'impliqui en la lluita contra la malaltia, ja que aquesta afecta a tota la societat. En aquest sentit, diu que ell posa la seva feina al servei d'aquest objectiu "perquè afecta a tota la societat i d'alguna manera tota la societat estem obligats a respondre, a plantar-li cara i a col.laborar amb tots aquells que cada dia es dediquen a la recerca d'una solució mèdica a aquesta pandèmia"

Durant l'actuació, que es calcula tindrà una durada de dues hores, s'interpretaran 20 peces en format simfònic de la mà de l'Orquestra Simfònica del Vallès. El preu del concert serà de 35 euros.

Durant el mes de maig hi haurà una trobada de tots els artistes per concretar tots els detalls del concert.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00