Sociedad

Fins a 9 anys de presó als "trinitaris" que van marcar una creu a l'esquena d'un dissident

Entre 6 i 9 anys de presó pels set membres de la banda dels trinitaris que van marcar una creu a l'esquena a punta de ganivet a un altre company que volia marxar del grup. Tot i que cap dels acusats va reconèixer l'autoria de la lesió al judici, l'Audiència de Barcelona considera que tots en són responsables

El Tribunal considera que els condemnats van marcar amb una gran "x" a l'esquena a la víctima com a símbol de la seva traïció per voler marxar de la banda i asseguren que s'hi van acarnissar, perquè no només van repassar els talls amb el ganivet sinó que abans van colpejar repetidament el jove amb una fusta.

Durant el judici, tots els processats van negar l'autoria de les lesions però el Tribunal considera que encara que no es pugui identificar exactament qui va tallar l'esquena a la víctima tots els acusats se n'han de fer responsables.

I és que els jutges entenen que els joves van planificar l'agressió i es van posar d'acord per dur-la a terme. A més dóna un major grau de culpabilitat al líder de la banda i al cap disciplinari que s'encarregava de fer complir l'estricte codi de comportament que regeix els Trinitaris.

Más información

Els condemnats també hauran d'indemnitzar la víctima amb més de 13.000 euros. L'agressió es va produir l'any passat i el cas va destapar l'expansió dels Trinitaris a la ciutat de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00