Ocio y cultura

Cues a la primera jornada del Saló del Còmic

Comença l'edició número 31 del Saló Internacional del Còmic de Barcelona i ho fa amb èxit de públic

Éxito de público en la primera jornada del Salón del Cómic de Barcelona(ACN)

Estudiants i amants del còmic han acudit massivament aquest matí per evitar les aglomeracions encara majors que s'esperen per al cap de setmana

La imatge a les 10 del matí recordava a la qual es produeix el primer dia de rebaixes davant les portes dels grans magatzems, encara que el públic en el cas d'avui estava format sobretot per escolars, aficionats al gènere i alguns dibuixants que aprofiten el saló per fer contactes.

Más información

El director del Saló del còmic, Carles Santamaria, es mostrava molt satisfet de l'ambient que s'està vivint en les primeres hores del saló. Un èxit tot i que l'entrada aquest any és un euro més cara per compensar l'augment de l'IVA i la retallada de subvencions.

Sota el títol "Per un grapat de còmics", el Saló presenta una exposició sobre el Far-West que, amb 233 originals, passa per ser la més gran que s'ha fet mai sobre aquest gènere. Autors signant les seves obres, videojocs, conferències, tallers. Tot un munt d'activitats per fer una immersió en el western.

També hi ha altres mostres antològiques, en aquesta edició, com les dedicades als 75 anys de Superman i els 50 de la Patrulla X i Els Venjadors. S'espera que passin 100.000 persones pel recinte firal de Montjuïc.

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00