Sociedad | Actualidad

El líder dels 'Casuals' es nega a declarar

Han començat finalment les declaracions dels 'Casuals' a l'Audiència de Barcelona. El líder d'aquest grup, que ordenava presumptament pallisses i extorsions, s'ha negat a respondre cap pregunta. Ni de la jutge, ni de la fiscal del cas que li demana 120 anys de presó

Comença un nou judici contra membres dels 'Casuals', la facció més radical dels Boixos Nois(MONTSE RIART)

Ricardo Mateo ha deixat molt clar que "s'acollia al seu dret a no declarar i que no pensava respondre cap pregunta de ningú. Ni del Ministeri Fiscal, ni de ningú. No declararé res."

La fiscal insisteix que els processats, liderats per Ricardo Mateo, formaven una banda cohesionada i fortament jerarquitzada entorn el seu líder i que el grup es va dedicar durant anys a extorquir de forma sistemàtica les principals discoteques de Barcelona.

Els advocats també sostenen que els seus clients no integraven cap banda i consideren que cadascuna de les acusacions que se'ls atribueixen, s'haurien d'haver jutjat per separat.

Precisament l'argument de pertinença o no a una banda organitzada és el que va acabar tombant el primer assalt judicial contra els 'Casuals', q va acabar amb condemnes mínimes d'entre 2 i 3 anys i mig de presó.

Más información

La fiscal insisteix ara que els processats, liderats per Ricardo Mateo, formaven una banda cohesionada i fortament jerarquitzada entorn el seu líder i que el grup es va dedicar durant anys a extorquir de forma sistemàtica les principals discoteques de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00