Sociedad | Actualidad

Cop de porta de Pere Navarro a Artur Mas

El líder del PSC diu que el seu partit no pensa entrar al Govern i tampoc donarà suport als pressupostos quan l'executiu de Convergència i Unió els porti al Parlament. Navarro ho condiciona a un gir de 180 graus de Mas en polítiques socials, que en les circumstàncies actuals és impossible

El primer secretari del PSC, Pere Navarro(ACN)

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, descarta que hi hagi massa possibilitats d'entesa amb Artur Mas ni per entrar al govern ni per donar suport als pressupostos. Caldria un gir, diu, de 180 graus.

Navarro reconeix converses amb els nacionalistes, es mostra obert al diàleg, però fonts internes del partit descarten completament a dia d'avui possibilitats d'acord malgrat que públicament, cara la galeria, no es tanqui completament la porta.

Pere Navarro ha afegit que la distància és molt gran, que estan molt lluny uns i altres i amb un to solemne ha carregat amb duresa contra el govern a qui li reclama ja pressupostos i un nou model de finançament.

En un altra ordre de coses, Navarro ha tornat a defensar que el príncep Felip arbitri una segona transició després de l'abdicació del rei..diu que ara no és moment de provocar una nova divisió a la societat entre monàrquics i republicans.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00