Deportes

Imputats Soriano i Oliver per l'espionatge al Barça

El jutge imputa l'exvicepresident del Barça, Ferran Soriano, i l'exdirector general, Joan Oliver, pel presumpte cas d'espionatge als treballadors de l'entitat. Havia sigut el propi Club blaugrana qui s'havia querellat contra els exresponsables fa unes setmanes

Joan Oliver i Ferran Soriano(ACN)

Ara el jutge ha acceptat la querella i ha citat Soriano i Olivé a declarar el proper 30 de maig.

La sospita és que Oliver i Soriano podrien haver encarregat a diferents agències de detectius diversos treballs per valor de gairebé 3 milions d'euros, entre ells a l'agència Método 3, que estaria darrera del presumpte cas d'espionatge polític que també s'investiga ara.

Un d'aquests presumptes seguiments s'hauria fet als candidats que havien de liderar la successió de Joan Laporta a les eleccions del 2010: els vicepresidents Jaume Ferrer, Joan Boix, Joan Franquesa y Rafael Yuste, sense que ho sabés cap d'ells ni el propi Laporta.

Más información

El titular del jutjat d'instrucció número 24 de Barcelona imputa a Soriano i Oliver els delictes de apropiació indeguda, descobriment i revelació de secrets.

Tots dos exdirectius hauran de donar explicacions a l'instructor el proper dia 30 de maig. l'endemà declararan altres testimonis del cas.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00