Economía y negocios | Actualidad

Els treballadors d'Ecros no accepten la proposta d'ERO

L'expedient de regulació d'ocupació que presenta la direcció de l'empresa implicava que 60 treballadors de Flix perdessin la feina. Ara pot tornar al pla inicial de 156 acomidaments

És el que ha decidit avui l'assemblea de treballadors, demà es firmarà a Madrid i es farà oficial i per tant, l'empresa tindrà carta blanca per tornar al pla inicial; que passa per acomiadar 156 treballadors o bé pot optar per mantenir la última oferta de 60 acomiadaments a aquest municipi de la Ribera d'Ebre.

A l'assemblea de Flix han participat 179 treballadors i s'ha votat en contra de la proposta d'ERO que contemplava la sortida de 60 empleats. Una decisió que fa que Ercros tingui via lliure per aplicar aquest expedient de regulació i això podria portar l'acomiadament de 156 persones, com es va posar damunt la taula de bon començament.

Más información

Davant d'aquesta situació, els treballadors continuaran amb la vaga indefinida, si més no, fins demà quan s'acaba el termini fixat per tancar un acord i l'empresa ha d'anunciar si tira endavant l'ERO de 156 o de 60 acomiadaments.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00