Sociedad | Actualidad

Comença el Saló de l'Ensenyament

Avui obre les seves portes el gran aparador de l'oferta educativa pensat perquè els estudiants i les famílies s'assessorin per triar cap a on orientar els seus estudis. El Saló es farà, com cada any, al recinte firal de Montjuïc i es podrà visitar fins aquest diumenge

Una imatge de l'edició de 2012 del Saló de l'Ensenyament(ACN)

Hi participen 175 expositors, que mostraran una àmplia oferta d'estudis de Formació Professional, Batxillerat, universitaris o idiomes. L'objectiu de la cita és orientar alumnes i famílies, no només sobre l'oferta formativa, sinó també sobre els ajuts i beques disponibles.

El plat fort d'aquesta edició serà la Formació Professional, que ocuparà més espai que altres anys perquè, segons dades de la Generalitat, ara mateix és una de les millors vies per trobar feina. En concret es vol promocionar la Formació Professional Dual, que permet compaginar docència i pràctiques a una empresa.

Una altra novetat és l'àmplia presència d'expositors internacionals. N'hi haurà fins a 25, entre ells 15 universitats xineses que vénen amb la intenció de captar alumnes i potenciar intercanvis.

Más información

Com ja es va fer l'any passat, el portal Formació365.cat permet als interessats a visitar el saló preparar la visita amb antelació fent una recerca per interessos i tipus de centre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00