Sociedad | Actualidad

CiU proposa a Badalona un alcalde de perfil tècnic fins les properes eleccions

La federació nacionalista anuncia que dilluns vinent començarà a negociar amb PSC i Iniciativa per plantejar una moció de censura contra Xavier García Albiol

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol(ACN)

Els socialistes recorden que la seva proposta passa per "un govern fort i no tècnic, amb un alcalde de la llista més votada, la del PSC"

La federació nacionalista vol configurar un nou govern de transició fins a les eleccions municipals del 2015 que estigués liderat per un alcalde de perfil tècnic i gerencial i que, en cap cas, sigui cap dels tres caps de llista dels partits que ara són a l'oposició. "No aspiro a l'alcaldia i tampoc ho haurien de voler els altres", ha dit Falcó. Segons el líder nacionalista, el nou govern hauria de representar una nova manera de fer política, allunyada del "populisme" d'Albiol.

Más información

Els socialistes no es mostren entusiasmats amb la idea. El líder del PSC a Badalona, l'ex alcalde Jordi Serra, ha puntat en una entrevista al programa L'Hora L de la Cadena SER que "la proposta dels socialistes seria un govern fort i no tècnic, encapçalat per la força més votada (el PSC) però cal començar a parlar-ne"

Serra no tanca la porta a la possibilitat i diu que "nosaltres el que volem és parlar perquè la gent vol que hi hagi un canvi, però no farem un espectacle públic d'aquestes negociacions".

En qualsevol cas, el líder del PSC celebra "que CiU comenci a parlar de moció de censura. El govern del PP és incapaç de fer un pressupost, ni l'ha presentat. Només fa notes de premsa i fotos i Badalona s'està convertint en una mena de Marbella catalana"

Entrevista al líder del PSC i exalcalde de Badalona, Jordi Serra (07-03-13)

05:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20130307csrcsrsoc_3.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00