Sociedad | Actualidad

Explicacions amb dos dies de retard

Ensenyament explicarà aquesta tarda a la Selva del Camp, al Baix Camp, els motius que han portat la conselleria que dirigeix Irene Rigau a decidir el tancament progressiu d'una de les dues escoles públiques que hi ha al municipi. Un tancament que es va anunciar públicament dimarts

El pati del CEIP Gil Cristià de La Selva del Camp, on els alumnes celebraven el 30 de gener el Dia de la Pau i la No Violència(AMPA GIL CRISTIÀ)

Els pares de l'escola afectada -el CEIP Gil Cristià- ho qualifiquen de greu error

La raó bàsica de la conselleria és que s'ha produït un descens del nombre de naixements al municipi que fa innecessària una de les 3 línies d'oferta pública que ha tingut el municipi en els darrers anys. Aquest curs es va reduir l'oferta a l'altra escola pública, el CEIP Abel Ferraté, però ara el Departament d'Ensenyament creu que és millor concentrar tota l'oferta pública en un únic centre. El portaveu de l'AMPA del col.legi que haurà de tancar de forma progressiva creu que la conselleria s'equivoca i que el tancament definitiu de l'escola perjudicarà a la llarga al municipi.

Más información

Des del grup socialista a l'ajuntament subratllen la ironia que el mateix espai municipal on la directora dels serveis municipals ha convocat les famílies, acull aquest dia una mostra publicitària de l'escola concertada religiosa que hi ha al municipi, a la que ningú ha plantejat que redueixi la seva oferta de places pel descens de la natalitat.

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00