Deportes

Vicenç Pla demana a Rosell que executi l'aval que obliga Laporta

El soci barcelonista Vicenç Pla, que va denunciar a l'anterior junta del FC Barcelona presidida per Joan Laporta, ha anunciat avui que demanarà que s'executi la sentència que obliga els exdirectius a avalar 23 milions d'euros, com va determinar el Tribunal Suprem

L'expresident del Barça, Joan Laporta

Vicenç Pla, que fa anys va iniciar una croada contra la junta de Laporta i set dels seus directius perquè no van avalar el pressupost de la temporada 2006-07, ha emplaçat a l'actual directiva, presidida per Sandro Rosell, que sigui aquesta la que executi l'aval després de la sentència del Suprem.

Pla ha instat a l'actual junta a actuar "enviant una carta al jutjat perquè executi la sentència", en el cas que en "el termini de quinze o vint dies" Laporta i els seus directius no hagin aconseguit reunir els diners per pagar l'aval.

En cas que l'actual directiva blaugrana no demani l'execució de la sentència, seria el propi Vicenç Pla qui demanaria l'execució de l'aval.

Más información

Vicenç Pla i un altre soci blaugrana, Robert Blanch, qui ha reconegut que és qui finança l'actual procés judicial i també és portaveu de l'Associació per la Defensa dels Drets del Soci del Futbol Club Barcelona, ??no han descartat "denunciar" a l'actual junta si no accedeix a demanar l'execució en entendre que tindrien "una responsabilitat per omissió".

"Ganes no en tenen. Si deixen que les responsabilitats econòmiques de Laporta i la seva junta prescriguin, ells també són responsables", ha manifestat Robert Blanch, que dijous passat va enviar un burofax al president Rosell demanant-li que actués.

Els socis barcelonistes no han estat molt clars quan se'ls ha preguntat quan demanarien l'execució de la sentència en cas que no ho faci l'actual junta.

"Quan ho cregui convenient", ha dit Pla, que posteriorment quan se li ha insistit ha afirmat: "Quan l'equip sigui campió de lliga, actuarem", si la junta de Sandro Rossell no ho fa abans.

Joan Laporta i els seus set directius tindran de termini quatre anys per presentar l'aval, segons han dit els socis barcelonistes, després que el Tribunal Suprem desestimés el passat dilluns el recurs de cassació interposat per l'expresident Laporta i els seus directius, confirmant així la sentència de l'Audiència Provincial de Barcelona.

Sobre el perjudici econòmic que podria causar a alguns dels inculpats, Vicenç Pla ha manifestat: "És el seu problema si (la sentència) els envia a la ruïna".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00