Sociedad | Actualidad

Detingut l'alcalde de Sant Hilari Sacalm pel cas Pokemon

El convergent Robert Fauria, alcalde de Sant Hilari Sacalm i president del Consell Comarcal de La Selva ha estat detingut per agents del Servei de Vigilància Duanera

Robert Fauria, alcalde de Sant Hilari Sacalm i president del Consell Comarcal de La Selva(AJUNTAMENT DE SANT HILARI SACALM)

Robert Fauria ha estat detingut en relació a l'anomenat cas Pokemon, una trama s suborns entre polítics i empresaris per a l'adjudicació de serveis públics que instrueix la jutgesa de Lugo Pilar de Lara.

Aquesta no seria l'única detenció que s'hauria produit avui a Catalunya en relació a aquest cas. A més de 8 persones a Santiago de Compostela, hi ha, al menys, dos detinguts més a casa nostra.

Agents del Servei de Vigilància Duanera han registrat les dependències del Consell Comarcal de La Selva.

La majoria de treballadors ja han sortit però queden a dins una dotzena de persones, entre elles els responsables de Gerència, Secretaria, Presidència, Personal, Intervenció i Gestió Econòmica.

Más información

Els agents també han inspeccionat l'oficina de gestió tributària del Consell. Allà el registre ja ha acabat i com al Consell, la trentena de treballadors han estat incomunicats durant els escorcolls.

En paral.lel, agents de l'Agència Tributària també han regitrsta dos organismes de la Diputació de Girona. Es tracta de Xaloc, un organisme autònom que s'encarrega de gestionar els tributs dels ajuntaments que els ho deleguen, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. D'aquests escorcolls s'han endut ciaxes plenes de documentació.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00