Sociedad | Actualidad

Sánchez Camacho exigeix que Mas actuï "immediatament"

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha exigit al president Artur Mas que "prengui mesures immediates i doni explicacions" si es confirma la imputació d'Oriol Pujol pel cas de les ITV

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho(ACN)

La Fiscalia ha demanat a la jutge que investiga una suposada trama corrupta en l'adjudicació d'estacions d'ITV que remeti el cas al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè imputi l'actual secretari general de CDC i diputat al Parlament.

En el seu escrit, el fiscal assenyala que hi ha suficients indicis per a la imputació d'Oriol Pujol per un delicte de tràfic d'influències, després que la titular del jutjat d'instrucció número 9 de Barcelona, que investiga el cas, li demanés que es pronunciés sobre aquesta qüestió.

"Ja és una notícia, i és greu i preocupant. En el cas que s'aprovés aquesta imputació, Mas hauria de donar moltes explicacions i prendre mesures urgents. El que no cap és que Mas vulgui fer un cim (anticorrupció) a força d'oportunisme polític mentre no pren mesures dels imputats en la seva pròpia formació o possibles imputacions immediates si es produeix ", ha dit Sánchez-Camacho.

Más información

Segons el parer de la dirigent popular, si aquesta imputació tirés endavant, "afectaria molt greument a CiU i el seu secretari general, i obligaria a Mas a prendre decisions conseqüents i immediates".

"Si no-ha sentenciat-Artur Mas no tindrà credibilitat en la lluita per la corrupció per molts cims que vulgui fer".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00