Sociedad | Actualidad

Treva al PSC amb ferides obertes

Avui es reuneix el secretariat del PSC, després del Consell Nacional d'aquest cap de setmana, en què la direcció del partit i el sector crític s'han donat una treva fins a l'estiu, però amb la sensació que les ferides segueixen obertes

Pere Navarro, al Consell Nacional del PSC de dissabte(ACN)

Les diferents sensibilitats obren aquest parèntesi per intentar acostar postures, tot i que les ferides i la desconfiança mútua no han desaparegut.

Els crítics volen veure algun gest de la direcció, mentre el portaveu del partit, Jaume Collboni, no les té totes que un episodi com el que es va viure al Parlament en la votació de la declaració sobiranista no es repeteixi aviat.

El Consell Nacional va ser més plàcid del que es podia pensar. Els crítics accepten el missatge de passar pàgina del líder Pere Navarro. Ara bé, les ferides no estan curades, la reflexió interna serà profunda en els propers mesos. El marge que es donen les diferents parts és, en principi, fins l'estiu. La direcció considera que el full de ruta del partit dóna cabuda a tots, mentre que els crítics no amaguen recels o desconfiança cap al gest conciliador de Navarro.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00