Sociedad | Actualidad

16 anys de presó per apallissar 4 menors a cops de mall

L'Audiència de Barcelona condemna a 16 anys de presó dos agresors que formaven part d'un grup que va apallissar quatre menors al parc de l'Amistat de Nou Barris el 2009, un dels quals va acabar perdent un dit de la mà per l'agressió

Condemnen a 16 anys de presó dos membres d'una banda llatina que fa tres anys van apallissar 4 menors d'edat en un parc de Nou Barris, a Barcelona. Els agressors anaven equipats amb malls, ganivets i bats de beisbol, mentre que les víctimes no comptaven amb cap eina per defensar-se de l'agressió, que va ser tant contundent, segons a sentència, que un dels joves va perdre un dit de la mà.

Segons la sentència, els dos condemnats formaven part d'un grup de 20 persones que es van posar d'acord per escarmentar les víctimes al parc de l'Amistat de Nou Barris.

Más información

Els agresors van anar a buscar els joves, que només eren 5, "armats amb malls, bats de besibol i ganivets", vestits "de negre" i amb el rostre cobert "per caputxes i gorres".

Quan les víctimes els van veure van fugir, però els agresors "es van separar en petits grups" i els van perseguir fins que els van atrapar.

A un dels menors el van apallissar a cops de mall al cap i al cos, fins al punt que li van destrossar el dit d'una mà que va acabar perdent.

Els altres tres van rebre cops de pal i ganivetades.

A pesar que només s'ha pogut identificar dos dels agresors i que cada víctima va ser atacada per un grup diferent, el Tribunal considera als acusats responsables de totes les lesions i els condemna a 16 anys de presó i a pagar als joves una indemnització de més de 72.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00