Sociedad | Actualidad

Operació antidroga al Vallès

Els Mossos i la Policia Nacional han detingut 18 persones en una operació conjunta contra el tràfic de drogues al Vallès

18 detinguts en una operació antidroga conjunta de Mossos i Policia al Vallès(MOSSOS D'ESQUADRA)

Hi havia dos grups diferenciats, un format per ciutadans espanyols que es dedicaven a moure cocaïna, èxtasi i marihuana en zones lúdiques de Sabadell i Terrassa i un altre grup de dominicans que portaven la droga des de Sud-amèrica.

El cap d'investigació a la comissaria de Mossos de Granollers, el sotsinspector, Israel Garcia destaca la importància d'aquest operatiu conjunt amb la policia nacional: "actuaven de manera molt focalitzada a la zona del Vallès. Eren molt coneguts a Sabadell, Terrassa i les zones lúdiques. I tenint a 12 dels 18 detinguts ingressats a presó aconseguim desarticular una organització molt activa a la comarca"

El cas va començar quan la policia nacional va interceptar 9 quilos de cocaïna en dues maletes en un vol procedent de Sud-amèrica.

Más información

Durant els escorcolls i les 4 fases que ha tingut l'operació han comissat prop de 3 quilos i mig de cocaïna, un quilo de MDMA, 630 pastilles d'èxtasi, 1.820 plantes de marihuana i 20 quilos d'aquesta substància preparada per consumir, 70 quilos de substància precursora, i 4 armes, tres de foc i una defensa elèctrica.

12 dels 18 detinguts han ingressat ja a presó de forma preventiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00