Economía y negocios | Actualidad

Toxo i Méndez criden a la màxima participació a la vaga general

Mentre els partits polítics apuren les hores abans de l'inici de la campanya, avui han desembarcat a Barcelona els líders dels sindicats CCOO I UGT per demanar la màxima participació possible a l'eurovaga del 14 de novembre, que provocarà una aturada dels actes electorals. Què han dit Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez.

Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i UGT, Cándido Méndez(ACN)

Els líders estatals dels dos principals sindicats s'han bolcat en assegurar-se una participació rotunda a la vaga. Tant Toxo com Méndez diuen que la situació econòmica és insostenible i que el desencadenant de l'aturada son els pressupostos generals de l'estat, que segons Méndez son inútils per resoldre el problema de l'atur.

Toxo i Méndez creuen que la vaga del dia 14 tindrà un ampli seguiment. Segons el líder de Comissions, el clima d'indignació que es viu farà que la gent surti al carrer.

A l'assemblea sindical hi ha assistit socialista Pere Navarro, el republicà Oriol Junqueras i l'ecosocialista Joan Herrera. Els tres partits suspendran els actes de campanya el dia de la vaga.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00