Sociedad | Actualidad

Navarro assegura que Catalunya no pot perdre quatre anys esperant només la consulta

El candidat del PSC ha esperonat la resta de candidats socialistes a mobilitzar l'electorat perquè el proper 25 de novembre no només voti per la celebració del referèndum sinó pel model de Catalunya que vol i ha criticat a CiU i el PP per continuar d'acord en l'aplicació de retallades.

En un marcat discurs social, Navarro ha desgranat davant un centenar de candidats del partit els últims dos anys de pactes i estisorades de CiU i PP a qui ha titllat d'"hipòcrites", per escenificar una escalada de retrets mentre continuen governant junts a algunes diputacions i ajuntaments.

Navarro critica la manca de polítiques socials del govern de Convergència. Assegura que el President Mas encara no ha explicat quin model de país vol construir en els propers quatre anys i considera que Catalunya no es pot permetre el luxe de perdre tota una legislatura parlant tant sols de la celebració d'una consulta sobiranista: "Ni els empresaris, ni les persones que estan a les llistes d'espera, ni els joves que estan a l'atur poden esperar una segona volta".

Más información

Navarro ha volgut centrar l'eix del debat electoral a les polítiques socials i a la recuperació de l'educació i la sanitat, i ha apostat pel diàleg entre Catalunya i l'Estat, assegurant que l'opció federalista és la més difícil, però l'única viable.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00