Sociedad | Actualidad

Crisi a l' Ajuntament de Badalona

El regidor cessat a Badalona pel cas d'extorsió a comerços es dóna de baixa del PP i no descarta donar suport a una possible moció de censura contra l'alcalde

El regidor cessat a Badalona després que el propietari d'un bar el denuncies per un presumpte delicte d'extorsió exigeix l'alcalde Xavier García Albiol que s'apliqui la mateixa medecina. Malgrat Albiol va asegurar dimarts que David Gómez entenia la seva decisió d'apartar-lo temporalment, l'afectat ha anunciat que es dona de baixa del PP i que no descarta donar suport a una hipotètica moció de censura contra Albiol.

Gómez revela que abans d'anunciar-ho públicament li va anunciar que dimitís per salvaguardar la imatge del govern municipal, petició a la qual el regidor s'hi hauria negat: "No soc culpable de res", insisteix. "Sempre he estat a l'alçada de les circumstàncies i ara se m'ha deixat en la soledat i en la estacada", es lamenta el regidor.

Más información

David Gómez es mostra contundent; diu que l'alcalde Xavier García Albiol l'ha deixat en l'estacada i li recorda que en altres casos -el que afecta al propi alcalde i també el d'altre regidor acusat també d'extorsió- si s'ha respectat la presumpció d'innocència.

Gómez recorda que el jutjat encara no ha admès a tràmit la denuncia del propietari d'un bar a qui suposadament un càrrec de confiança de l'ajuntament que deia parlar en nom del regidor Gómez li va exigir 6000 euros per fer la vista grossa respecte unes deficiències en els seus locals. Gómez ha anunciat que es dona de baixa del PP, que continuarà a l'ajuntament com a regidor no adscrit i que està obert a parlar amb CIU i PSC de tot, també d'una possible moció de censura contra Albiol

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00