Sociedad | Actualidad

Camacho : "estic farta de les mentides del govern"

La presidenta del Partit Popular català, Alícia Sánchez Camacho, ha respost indignada als comentaris que han arribat avui des de CiU en el sentit que l'executiu de Mariano Rajoy demora voluntàriament l'arribada dels fons de liquiditat per exhibir la seva dependència de Madrid. Camacho ha dit que ja està tipa de les mentides del Govern i que, en tot cas, el govern espanyol ajuda al català a solucionar els problemes derivats de la seva mala gestió

(ACN)

El conseller Cleries també ha avisat aquest matí que el Govern de Mariano Rajoy vol fer notar la seva posició preponderant i que aquesta dependència fa créixer el sentiment d'indignació de la gent. Sánchez Camacho ho veu d'una manera ben diferent.

Per la líder dels populars catalans, tot són mentides i manipulació per amagar la pròpia mala gestió: "Estic cansada i farta de les mentides i la manipulació del Govern de Catalunya. Que el conseller Cleries digui que hi ha una demora voluntària del Govern d'Espanya, quan és el Govern d'Espanya el que incrementa amb el fons de liquiditat la possibilitat de poder pagar els concerts i els proveïdors que la incompetència del senyor Cleries i del senyor Mas no han pogut pagar, em sembla una indecència".

Más información

Sánchez-Camacho ho ha dit després de la primera reunió del comitè de campanya del PP, que ha decidit que les dues línies mestres de la campanya electoral seran la unitat d'Espanya i la sortida de la crisi. Ha dit que es dirigiran als votants de centre-dreta de CiU desenganyats per la deriva sobiranista de Mas i als votants de l'àrea metropolitana del PSC que no volen la separació de Catalunya.

La líder del PP també ha donat el seu suport a la manifestació que es farà a Barcelona el 12 d'octubre en motiu de la Hispanitat, ha dit que hi assistiran membres del seu partit i no ha descartat que ella mateixa també hi sigui després d'assistir a la desfilada militar que es farà al migdia a Madrid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00