Sociedad | Actualidad

Dues noves empreses imputades al cas Palau

El jutge ha imputat els administradors de dues empreses de publicitat que sospita que van servir de pont perquè Ferrovial pagués comissions irregulars a CDC, a través del Palau i a canvi d'adjudicacions d'obra pública

El jutge del cas Palau imputa els responsables de dues noves empreses de publicitat. Sospita que aquestes societats haurien servit de pont perquè la constructora Ferrovial pagués comissions irregulars a Convergència Democràtica, a través del Palau de la Música i a canvi d'adjudicacions d'obra pública.

Segons l'últim informe de l'Agència Tributària, aquestes dues societats facturaven a la vegada al Palau i a Convergència Democràtica.

La tesi dels investigadors és que en realitat servien d'intermediàries per fer arribar a la formació política fons que provindrien de Ferrovial, i que es dissimulaven com a pagaments a proveïdors de la institució cultural.

Más información

Un dels adminstradors imputats havia sigut secretari de Comunicació de la Generalitat en l'última legislatura de Jordi Pujol com a President i director de Comunicació de l'Ajuntament de Barcelona.

Tant ell com l'altre empresari declararan davant del jutge el proper 22 d'octubre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00