Economía y negocios | Actualidad

Vaga a la zona blava

Els conductors que avui han aparcat el seu cotxe a la zona blava de Barcelona l'han pogut deixar sense tiquet. La majoria de revisors de Barcelona serveis municipals, l'entitat que gestiona el servei, han anat a la vaga per protestar contra les retallades de sou. Els usuaris s'han mostrat encantats, tot i que són pocs els que s'han atrevit a deixar el cotxe sense pagar.

Una màquina de pagament de la zona blava de Barcelona amb enganxines que informen al ciutadà que BSM està en vaga(ACN)

Segons els sindicats un 90% de treballadors de Barcelona serveis municipals estan seguint la vaga. Aquest matí s'han manifestat contra la retallada de la paga de Nadal i la reducció de la seva nòmina mensual.

La majoria de gent però no s'ha assabentat de la vaga i han posat com cada dia el tiquet als seus cotxes. Molts desconfiats que si que ho sabien l'han posat igualment per si de cas els posen la multa.

Els treballadors asseguren que encara no han rebut resposta del govern i que fins que no hi hagi un cert acostament de postures no deixaran de mobilitzar-se.

Des de l'Ajuntament han confirmat que treballadors i empresa porten dies negociant i segons diuen, estan convençuts que trobaran una solució que els permeti complir la llei i no perjudicar als treballadors.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00