Sociedad | Actualidad

9 de cada 10 infarts de miocardi podrien evitar-se amb una bona prevenció

Tenir una bons hàbits alimentaris, fer exercici, no fumar i no prendre alcohol. Només amb aquestes quatre pautes s'evitarien 9 de cada 10 infarts que es registren a Catalunya.

La Fundació Espanyola del Cor està fent una campanya de conscienciació per a evitar riscos. Professionals sanitaris realitzen proves mèdiques gratuïtes perquè les persones que vulguin puguin conèixer l'estat del seu cor.

Conèixer els nivells de la tensió, el colesterol, el ritme cardíac, el pes i l'alçada són algunes de les proves diagnostiques que la Fundació Espanyola del Cor està fent des de divendres i fins dimarts a la Plaça Universitat de Barcelona per determinar els risc d'infart o d'altres malalties.

Más información

Mitjançant aquestes proves els infermers donen indicacions per evitar que qualsevol persona tingui un factor de risc d'infart o altres patologies. A més d'aquestes proves i de les recomanacions dels experts, totes les persones que s'apropin podran participar als tallers d'alimentació, gaudir de les exposicions o fins i tot fer bicicleta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00