Economía y negocios | Actualidad

Els treballadors d'Autobusos de Barcelona debaten sobre sumar-se o no a la vaga del dia 17

La plantilla d'autobusos de Barcelona formada per 4.200 treballadors celebra un referendum, que acaba a la mitjanit per decidir si se suma o no a la vaga convocada pels seus companys del metro i de Renfe per protestar contra les retallades

(ACN)

Els empleats voten des d'aquesta passada matinada i fins a la mitjanit si secunden o no aquesta aturada que els treballadors de Renfe, ADIF i el metro ja han convocat per dilluns que ve perquè les seves empreses aplicaran el decret de Rajoy que preveu suprimir una de les 14 pagues anuals que tenen. El delegat de la UGT al transport d'autobusos de Barcelona, Miguel Angel Arias creu que malgrat els maldecaps que la vaga pot provocar als ciutadans, no volen, diuen, deixar-se trepitjar. En aquest sentit, Arias ha explicat que "en la situació en la que ens trobem d'acords i pactes, com a ciutadà i com a treballador penso que cal actuar".

La Generalitat mentrestant negocia serveis mínims per dilluns preveient el caos que hi pot haver amb vaga als trens, metro i si es confirma, autobusos.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00