Sociedad | Actualidad

L'organització de les festes de Gràcia vol aprofundir en la línia marcada els últims anys

Els organitzadors de les Festes de Gràcia intenten que sigui una festa familiar, diurna i on tothom sigui respectuós. És la línia marcada durant els últims anys.

Veïns dels 18 carrers i places treballen des de primeres hores del matí en els preparatius de la festa. Amb materials com fusta, plàstic i cartró, aquest any més que mai, els decorats seran amb materials reciclats.

A més de la programació de cada carrer i de les propostes solidàries, no pot faltar la música. Prop de 100 actuacions musicals acolliran els diversos escenaris del districte que oferiran concerts de folk, de rumba catalana i swing, entre altres.

Els horaris: fins a les dues de la matinada durant la setmana, i fins dos quarts de quatre divendres i dissabtes. El President de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, Ricard Estruc, demana a tots aquells que s'apropin que respectin el guarniment i els horaris: "Benvingut tothom sempre i quan respectin els guarniments, les activitats que es fan al carrer i compleixin els horaris"

Per garantir el descans del veïns enguany s'han augmentat els limitadors de so a 8 escenaris més que l'any anterior. En total aquest any seran 38. Però tot i la limitació horària i de la percepció del nivell del so musical, l'horari d'obertura de locals i terrasses s'ha ampliat fins la una de la matinada.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00