Sociedad | Actualidad

Buidava els comptes corrents de gent gran

Els Mossos han detingut un treballador d'una entitat bancària de Barcelona que presumptament hauria aprofitat el seu càrrec per extreure més de 50.000 euros de comptes de clients de la seva oficina. La majoria de les víctimes eren gent gran i dones amb malalties degeneratives i terminals. El detingut ja ha passat avui a disposició judicial.

Al detingut, de nacionalitat espanyol i treballador d'una entitat bancària del barri de Gràcia a Barcelona, se li imputen delictes d'apropiació indeguda i falsificació de document públic. Hauria extret més de 50.000 euros provinents de vuit comptes diferents i el frau hauria començat el 10 de gener, moment en què hauria tingut una rebaixa de càrrec i sou. Els Mossos van rebre una única denúncia d'una clienta, el 10 de juliol.

Segons els Mossos el perfil de la víctima que va posar la denúncia era diferent al de les altres, ja que en aquest cas si que existia un control diari del compte per part del titular. Cada retirada de diners, que aniria dels 10.000 als 15.000 euros, s'hauria fet a través de contrasenyes dels seus companys de feina, sense l'autorització d'aquests i en alguns casos l'imputat també hauria falsificat la firma de les clientes. El detingut ha passat avui mateix a disposició judicial.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00