Sociedad | Actualidad

PSC i ICV opinaran de la gestió política de l'incendi de l'Empordà quan s'hagi apagat

Els partits d'esquerres consideren que les crítiques de CiU durant l'incendi d'Horta de Sant Joan l'estiu de 2009 encara van dificultar més les gestions d'extinció del foc

Fonts tant del PSC com d'Iniciativa per Catalunya asseguren que ara és temps d'estar al costat de les víctimes, dels afectats i dels qui lluiten incansablement contra les flames.

Qualsevol anàlisi política que s'hagi de fer sobre què ha passat i com s'ha reaccionat insisteixen que haurà d'esperar. Tant socialistes com Iniciativa marquen com a prioritat màxima que s'extingueixi completament el foc i que tots els desallotjats puguin tornar a casa amb relativa normalitat per poder refer el seu dia a dia.

Els partits d'esquerres tenen un record molt present a la retina: l'incendi d'Horta de Sant Joan. Insisteixen que ells, com a Govern, van patir molt durant aquell incendi l'estiu del 2009 (quan cinc bombers van perdre-hi la vida) i coincideixen en recordar que les crítiques que en aquell moment va fer Convergència i Unió des de l'oposició no van contribuir en absolut a millorar la situació a la zona afectada per l'incendi. Per tant, diuen, la premisa ara és la prudència i el suport total als mitjans d'extinció, fins que s'apagui la última flama.

Más información

Per part del Partit Popular i Esquerra Repúblicana, els partits no han respòs la petició de la redacció de la SER a l'hora de valorar l'incendi i la gestió política que hi ha hagut.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00