Ocio y cultura

Lluís Permanyer, Premi Trajectòria de la Setmana del Llibre en Català

La comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català ha reconegut la carrera professional d'aquest reconegut periodista, escriptor i cronista de la ciutat de Barcelona, col·laborador, també, de la SER.

(RADIO BARCELONA)

Permanyer ha publicat més d'una vuitantena de llibres, gairebé sempre amb Barcelona com a eix, fa més de 40 anys que és cronista del diari La Vanguardia i és un històric col·laborador de Ràdio Barcelona, on ha compartit el seu extens coneixement sobre els racons de la ciutat.

Tota una carrera professional que la Setmana del Llibre en Català ha reconegut amb el Premi Trajectòria, que anualment guardona una personalitat de la cultura catalana. Lluís Permanyer, endinsat en el rodatge i edició d'un documental sobre la destrucció del Modernisme a Barcelona, ha explicat a la SER que ha rebut el premi amb "respecte i desconcert, perquè creia que el premi s'atortagava més aviat a novel·listes i gent de la creació". "Sento un gran respecte pels guardonats que m'han precedit perquè són noms que admiro", ha afegit.

Josep Maria Espinàs, Miquel Martí i Pol, Teresa Pàmies i Emili Teixidor són alguns dels escriptors que han rebut el Premi Trajectòria, instaurat fa 15 anys. Permanyer el rebrà el proper 13 de setembre, dins la Setmana del Llibre en Català instal·lada a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00