Economía y negocios | Actualidad

Les partides de les escurabutxaques seran curtes i els premis més elevats

Són dos canvis inclosos en la modificació de la Llei que regula les màquines recreatives i que el Govern vol desvincular dels interessos per la construcció d'Eurovegas

(ACN)

Una de les decisions que ha aprovat el Govern de la Generalitat en la reunió habitual dels dimarts, és modificar la Llei reguladora de les màquines recreatives que s'utilitzen en bars, casinos i d'altres locals d'oci. Segons ha explicat el portaveu del Govern, Francesc Homs, es tracta de dos canvis, partides més curtes i premis més quantiosos, per igualar "les condicions del sector a Catalunya amb altres Comunitats autònomes". Però el portaveu no ha volgut entrar en més detalls i no ha especificat res més.

Els canvis arriben en plena pugna entre Catalunya i Madrid per la construcció del complex d'oci, Eurovegas. Un fet que el portaveu català considera "casual". Homs ha negat qualsevol "intenció d'aplanar el camí al multimilionari Sheldon Adelson".

Más información

A banda d'agilitar el ritme de les partides i elevar el premi màxim de les màquines escurabutxaques, la modificació de la Llei també permet que qualsevol establiment d'hosteleria o restauració pugui instal·lar una màquina escurabutxaques (fins ara només ho podien fer si tenien llicència de bar o restaurant).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00