Ocio y cultura

El Sónar 2012 arriba a Barcelona amb un pressupost de 4 milions d'euros

Un impacte en la ciutat estimat en més de 52 millions. Són xifres que demostren la importància del festival de música avançada i multimèdia que començarà el proper dijous a Barcelona i que preveu aplegar més de 80 mil espectadors

(ACN)

El mític grup britànic New Order serà l'encarregat d'inaugurar el proper dijous l'escenari del Sónar de nit al recinte Fira Gran Via, juntament amb The Pinker Tones i el veterà dj de l'Hospitalet, Amable. Una exhibició a la que només es pot accedir amb invitacions que estan exhaurides des de fa dies. Els fans de New Order no han de patir perquè tornaràn a l'escenari del Sónar club el dissabte, 16 de juny. Al costat de clàssics consagrats, la dinovena edició del festival de música avançada portarà a Barcelona els exponents de la renovació de gèneres com el house o el pop electrònic i una veu que d'entrada sembla tenir poc a veure amb les propostes habituals del sonar.

Es tracta de la novaiorquesa, Lana del rey. Una artista de 25 anys que, amb només un cd al mercat i molt poques actuacions en directe -de fet aquesta serà la primera al nostre país, s'ha convertit en un fenòmen mediàtic i en font d'inspiració per desenes de músics que han barrejat la seva veu amb les seves pròpies produccions. els directors del Sónar asseguren que portar a una artista tan diferent a l'escenari del Sónar pub dissabte a la nit és "la prova que el festival continua arriscant-se tant com en la primera edició".

Más información

Soledad Domínguez

Soledad Domínguez

Redactora de informativos en Ràdio Barcelona, especializada en Educación. Siempre que me dejan, me cuelo...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00