Economía y negocios | Actualidad

Ciutat de vacances i també del joc

El complex valencià Marina d'Or competirà amb Barcelona i Madrid per acollir l'Eurovegas

El president del complex turístic, Jesús Ger, s'ha mostrat "encantat" de poder acollir l'Eurovegas per la generació de riquesa i treball que suposaria per la zona i ha confirmat haver mantingut contactes amb Sheldon Adelson, tot i que, segons ha reconegut, encara és aviat per donar més detalls.

Ger ja va traslladar aquest dissabte les línies generals de l'oferta que podrien presentar en breu a la consellera de Turisme, Lola Johnson i el president de la Diputació, Javier Moliner. Des de Marina d'Or es mostren prudents respecte a un projecte que consideren que encara està "en estat embrionari", però admeten que es busquen inversors internacionals.

Más información

L'empresari castellonenc defensa que el seu complex turístic s'ha caracteritzat sempre per ser un espai familiar i un univers per als nens i assegura que no es perdrà aquesta identitat i que es respectaran les pautes pròpies.

Els terrenys de Marina d'Or se situen a dos quilòmetres de la costa i ocupa una superfície de 18 milions de metres quadrats, dels quals 8,6 són urbanitzables. També està a 98 quilòmetres de València i a 265 de Barcelona i disposa de bones connexions ferroviàries amb Madrid.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00