Sociedad | Actualidad

Desmantellat un club de fumadors de Barcelona per tràfic de drogues

Els gestors d'aquesta associació recomanaven als seus socis que s'amaguessin la droga als genitals quan sortissin al carrer per enganyar la policia si els escorcollaven

Segons els Mossos i la Guàrdia Urbana, els promotors del local l'utilitzaven per traficar amb marihuana i haixix

Más información

Aquest local funcionava des de principis d'any al carrer Jesús del districte de Gràcia de Barcelona, sota el nom d'Associació Indenpendent d'autoconsum i medicina. Tenia llicència només per fer activitats de difusió cultural. Només hi podien entrar els socis, la porta tenia un vigilant privat i, a més, tenien càmeres de videovigilància per controlar els accessos. Els Mossos d'Esquadra, segons el sergent en cap de la unitat d'investigació dels Mossos a Gràcia, Rafel Roig.van començar a investigar-los el 9 de maig i una setmana després entrava al local i "detenia dos dels seus responsables després de provar que hi traficaven amb marihuana i haixix".

Els agents van trobar dins d'una carmenyola en una habitació fins a 19 boles de 10 grams d'haixix embolcallades de la mateixa manera que els paquets que les mules porten amagades a l'estómac. A l'entrada del local també hi van trobar boles petites d'haixixi i marihuana preparades per vendre. La Guàrdia Urbana va alertar els mossos després de detectar un increment de consumidors en pocs dies. El que també els va fer sospitar és que els suposats socis del club de fumadors s'estaven com a màxim 5 minuts en un local on teòricament anaven a fumar i passar una estona. En poc temps, els Mossos han desmantellat diversos clubs d'aquest tipus a Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00