Sociedad | Actualidad

Trànsit ja ha rebut 24.000 denúncies contra conductors que no han pagat peatge

El Servei Català del Trànsit ha començat a tramitar més de 2.000 expedients per identificar si els propietaris dels vehicles són els que no van pagar a l'autopista

Molts dels conductors que s'han sumat al '#novullpagar' ho fan de forma reincident. Ho ha detectat Trànsit, que ha demanat la identificació de més de 2.000 conductors sense posar de moment cap multa, i també Abertis, que alhora està reclamant els impagats dels insubmisos que sumen més deutes. Mentrestant, els promotors del moviment conviden els conductors a respondre a aquestes cartes al·legant que no s'està infringint la llei.

Jordi Torres, membre de '#novullpagar' explica el sentit de la protesta. Insisteix que els catalans paguem injustament "per unes vies més que amortitzades, a les quals només els queda el cost de manteniment", que proposen que paguin els conductors de fora de Catalunya.

Más información

Satisfets de la resposta ciutadana de diumenge, els promotors del '#novullpagar' tenen data per la tercera convocatòria massiva: el 17 de juny.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00