Sociedad | Actualidad

El substitut de Touriño al CCIB diu que el van assassinar per la informació que tenia

L'home, que ha declarat en qualitat de testimoni, assegura que les irregularitats de Moreno eren tan flagrants que l'exdirector assassinat n'havia d'estar assabentat

(MONTSE RIART)

El substitut de Fèlix Martínez Toriño al capdavant del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona assegura que a l'empresari el van assassinar perquè estava al corrent dels negocis irregulars del presumpte inductor del crim. L'home ha declarat avui al judici del Crim de Sanataló en qualitat de testimoni, igual que altres treballadors que també han confirmat les irregularitats de Moreno.

Más información

Marcos Antonio Rodríguez va substituïr Touriño al capdavant del CCIB després de la seva mort. L'home ha assegurat al judici que per la seva "experiència en el lloc" era evident que el principal acusat del crim de Santaló i presumpte inductor de l'assassinat, havia robat material del departament d'audiovisual i mantenia altres negocis paral·lels.

Rodríguez ha dit que les mostres eren tan evidents que Touriño "n'havia d'estar al corrent", i que al seu parer "per això el van matar".

A preguntes de la jutge, Rodríguez ha dit que les irrregularitats "eren facilment contrastables", "com ara manques absolutes de control", que ha qualificat d'"inaudites".

La fiscal acusa Moreno de planejar l'assassinat de Touriño, quan va saber que estava al corrent dels seus negocis i que el volia acomiadar, i demana per ell 25 anys de presó. Segons el ministeri públic, hauria contractat dos sicaris, a través del seu cunyat. L'home va negar totes les acusacions en la seva declaració.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00