Economía y negocios | Actualidad

Una delegació de la Generalitat viatja als Estats Units pel projecte Eurovegas

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha desvetllat avui la celebració de reunions de les delegacions catalana i madrilenya amb els empresaris americans

Las Vegas, Nevada

Una delegació catalana viatjarà aquest cap de setmana a Las Vegas per defensar els seus arguments per acollir el macroprojecte. Si més no, així ho assegura la presidenta de la Comunitat madrilenya, Esperanza Aguirre, ja que el Govern català continua amb la política de discreció i ni desmenteix ni confirma la reunió. La Generalitat, segons Aguirre, exposarà el dissabte el seu projecte pel complex de casinos, i els madrienys ho faran diumenge.

Amb aquesta ja són dues les vegades que Aguirre fa públiques trobades entre la Generalitat i els promotors d'Eurovegas. El primer cop va ser amb la visita del magnat Sheldon Adelson a Palau. Fonts del departament de Presidència ja han expressat el seu malestar al respecte. Les mateixes fonts insisteixen en què l'Executiu català farà tot el possible fins el darrer moment per emportar-se el projecte.

Más información

Eurovegas representa una inversió, segons els promotors, de 17 mil milions d'euros i la creació d'uns 260 mil llocs de treball.

Esperanza Aguirre explica la composició de la delegació de Madrid a Las Vegas

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120328csrcsreco_9.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00