Sociedad | Actualidad

L'alcalde de Rasquera insinua que darrere les detencions de membres de l'ABCDA hi pot haver interessos del Govern

Pellisa veu en la detenció d'una responsable de l'associació d'autoconsum de cànnabis un intent de generar "por" al municipi i de contrarrestar les declaracions de Fiscalia

L'alcalde de Rasquera insinua que darrere de les detencions de membres de l'Associació Barcelonesa Cannàbica hi pot haver interessos del govern per tal d'accelerar la paralització del projecte. Bernat Pellissa ha manifestat avui que "hi ha moltes pressions. Sobta que, just després de la intervenció del fiscal al Parlament hi hagi aquestes detencions. És fruit, com a mínim de la casualitat".

Una planta de marihuana

Una planta de marihuana

Els Mossos d'Esquadra en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, han detingut a una encarregada de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum com a presumpte autora d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de substàncies estupafaents. Quatre treballadors més han estat imputats en el cas.

Más información

La policia entrava ahir a la tarda al local de l'Associació al barri de la Barceloneta, a petició del jutge, per tal d'escorcollar el local. Els agents van intervenir 1.3 quilos de marihuana valorats en gairebé 6.000 euros i diversos instruments relacionats amb la manipulació de la droga, a més de 2.000 euros. L'actuació policial es va dur a terme poques hores després de les declaracions del fiscal en cap de Tarragona en les que posava en dubte la legalitat del projecte, fet que considera si més no, "casual" Bernat Pellissa, l'alcalde del poble.

Tot i això, Pellissa que ha passat pel programa Hora L de Ràdio Tarragona, ha dit que el projecte "segueix endavant". L'alcalde de Rasquera ha assegurat, també, ser coneixedor d'altres detencions produïdes dins de la mateixa investigació policial el febrer del 2011.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00