Sociedad | Actualidad

Sánchez-Camacho demana una reunió "urgent" amb Ortega per saber els detalls del pla de mobilitat de funcionaris

La líder dels populars catalans vol conèixer "l'abast" i les "mesures" que pretén impulsar Governació amb aquesta proposta

Sánchez-Camacho pretén esbrinar "el més aviat possible" -abans del Consell de Govern de dimarts- quin és "l'abast" i quines "mesures" pretén impulsar Governació amb aquesta proposta així com també "quina és la situació de les negociacions".

La líder del PP català, Alícia Sánchez Camacho, ha esquivat fixar posició sobre la mesura argumentant que tot el que en coneix és a través dels mitjans de comunicació. És per això que demana una reunió urgent amb la vice-presidenta del govern, Joana Ortega.

Más información

D'altra banda, el secretari general d'ICV, Joan Herrera, ha demanat la participació de tota la ciutadania en la vaga general del proper 29 de març per dir al president del Govern, Artur Mas, i de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, que no passaran per damunt. Per Herrera cal plantar cara perquè els governants no creguin que tenen "un catifa vermella" i "un passeig triomfal" per continuar les polítiques de retallades, que ha qualificat "d'inútils, immorals i indecents".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00