Sociedad | Actualidad

Els veïns de la Rambla de Barcelona demanen millores per dignificar el passeig

l'Assemblea de veïns per una Rambla Democràtica prepara una consulta popular a finals d'abril, on vol que veïns i turistes opinin sobre els nous usos d'aquesta zona de Barcelona

(ACN)

La supressió dels quioscos i de les estàtues humanes, millorar la senyalització dels punts d'interès històric, i regular la prostitució. Aquestes són algunes de les propostes que ha recollit l'Assemblea de veïns per una Rambla Democràtica que prepara una consulta popular a finals d'abril, on vol que veïns i turistes opinin sobre els nous usos d'aquesta zona de Barcelona.

De moment els organitzadors han recollit seixanta propostes, que esperen que superin el centenar de cara a la consulta que faran per Sant Jordi. Segons que ha explicat el portaveu de l'organització, Eduard Elias, després de conèixer l'opinió sobre seguretat, mobilitat i qüestions de paissatge urbà, Rambla Democràtica "ho traslladarà a la Regidoria de Ciutat Vella perquè les tingui en compte en el Pla Cor ". Es tracta del pla de reforma de la Rambla que promou l'Ajuntament.

Más información

La consulta serà totalment oberta però Rambla Democràtica es nega a fer cap previsió sobre dades de participants. Fins el dia 23 d'aquest mes seguirà recollint propostes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00