Sociedad | Actualidad

Un home mor a Olot pel tret d'un agent dels Mossos d'Esquadra

Tal i com ha avançat la Cadena SER, la víctima, que estava amb un nen de 6 anys, ha intentat atacar el policia amb un ganivet de grans dimensions

Un home ha mort aquest dissabte al vespre a la capital de la Garrotxa víctima del tret d'un agent dels Mossos d'Esquadra quan, segons les primeres informacions, el policia intentava evitar que l'agredís amb un matxet.

L'home, que segons fonts pròximes al cas, estava molt alterat per la ingesta de pastilles portava una arma blanca de grans dimensions i amenaçava amb fer mal a un nen de 6 anys, que era al pis amb ell. Encara es desconeix si eren parents. Els mossos han arribat al domicili, al carrer de les Tries d'Olot, alertats per uns veïns que havien sentit la cridòria.

Más información

Quan hi van anar es van trobar aquest home, que tenia el nen agafat, estava molt exaltat i tenia un ganivet de grans dimensions a les mans. Al final, un dels agents dels Mossos va acabar disparant la seva arma reglamentària, quan aquest home se li va llençar a sobre amb el matxet a la mà.

Segons un comunicat dels mossos, mentre els agents l'intentaven calmar perquè deixés anar el ganivet, l'home ha intentat atacar els policies i "davant aquesta acció de perill evident, i en legítima defensa, un agent policial ha fet ús de la seva arma reglamentària per tal de protegir la integritat física de tots els presents". L'home ha mort poc després a l'hospital d'Olot.

El mateix comunicat afegeix que abans, la policia local, els mossos d'esquadra i els efectius del Servei d'Emergències Mèdiques van intentar dialogar amb aquest home per calmar-lo, ja que estava molt alterat. El mateix comunicat de la policia afegeix que va amenaçar la policia i els va dir que ningú sortiria viu del pis.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00