Economía y negocios | Actualidad

Els sindicats diuen que estem "a una passa de la vaga general"

CCOO i UGT veuen molt probable que demà convoquin una vaga general contra la reforma laboral, molt probablement pel 29 de març

Els sindicats asseguren que hi ha més motius que mai per sortir al carrer i reconeixen haver tingut més paciència que en altres ocasions. Ara bé, amb l'aprovació de la reforma laboral han dit prou. Tant Comissions com UGT creuen que la nova llei va massa lluny i es mostren convençuts que, si la gent surt al carrer, encara pot tirar-se enrere, juntament amb la resta de retallades.

Segons el secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, a Europa no li convé que els carrers d'Espanya comencin a bullir. "La Unió Europea pot aguantar la situació que està vivint Grècia i potser la pot aguantar a Portugal, però no la pot aguantar a Espanya. Si no tiren enrere aquestes polítiques, la Unió Europea cremarà pels 4 costats. No es pot mantenir la pau social a Europa si no es tiren enrere aquestes retallades i aquestes reformes que treuen dets als ciutadans i ciutadanes", assegura.

Más información

Demà, de forma previsible, es convocarà la vaga general, però els sindicats ja avisen que no deixaran de moure's fins que el govern tombi la reforma laboral. De moment, diumenge a les 12 hi ha convocades manifestacions a diferents punts de Catalunya.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00