Sociedad | Actualidad

Demanen el tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers

La campanya pel tancament dels Centres d'Internament d'estrangers ha entregat un comunicat amb les seves demandes a la delegació del govern a Barcelona. A més han demanat una reunió amb la delegada del govern, María de los Llanos. Una cinquantena de persones han tallat durant una hora al carrer Mallorca demanant el tancament de tots els CIEs de l'estat espanyol.

Manifestació per reclamar el tancament dels CIEs(ANDREU MERINO)

A hores d'ara aja són 160 entitats que donen suport a la campanya pel tancament dels Centres d'Internament d'estrangers. Demanen un tancament immediat de tots els CIEs de l'estat espanyol i mentre aquesta mesura no es dugui a terme, una millora de les condicions dels centres. Els representants de la campanya creuen que casos com la mort del jove guineà al CIE de la Zona Franca de Barcelona, fan evident la necessitat del tancament.

Una de les condicions de millora més demandades mentre el tancament no es produeixi és la creació d'un reglament específic pels centres d'Internament, ja que ara mateix la seva regulació cau en mans dels responsables de cada centre. La campanya pel tancament dels CIEs espera ara, una resposta de la delegació del govern espanyol a Catalunya.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00