Sociedad | Actualidad

Un vídeo de campanya del PSC relaciona les retallades en sanitat amb la mort d'un pacient

El segon espot televisiu de la campanya dels socialistes acaba dient "les retallades tenen conseqüències"

El PSC ha fet públic aquest dimecres el seu segon vídeo de la campanya electoral en què es relaciona de manera directa les retallades en sanitat amb la mort d'un pacient.

Más información

El vídeo endureix el discurs del PSC en campanya electoral contra les retallades i explica en tres seqüències les conseqüències dels ajustos en serveis socials, en educació i en sanitat. En els tres casos, apareix un maniquí que representa l'absència d'un personatge: un assistent social en el primer cas, un professor en la segona escena i, en l'última seqüència, un metge. El missatge és que "les retallades tenen conseqüències" en aquests tres àmbits. I en sanitat, la imatge transmet de manera directa que la falta d'un metge provoca la mort d'un pacient.

El vídeo té una durada de 30 segons i s'ha emès per televisió aquest migdia per primera vegada, en el sisè dia de la campanya. A més, també és el primer vídeo que es veu a la pàgina web del partit, http://www.socialistes.cat.

Aquest segon espot de campanya té un estil molt diferent al primer vídeo en què la candidata Carme Chacón és la protagonista i es veu com, amb un rostre seriós, reflexiona sobre la profunditat de la crisi i sobre la manera com sortir de la situació econòmica actual. En aquest espot també parla d'educació i de sanitat i el missatge final és que s'ha de sortir de crisi "amb esforç però també amb justícia social".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00