Deportes

"Pot ser la final de la dècada"

L'entrenador del Manchester United, Alex Fergusson ha atès a la premsa en la roda de premsa prèvia a la final de la Champions League acompanyat per Rio Ferdinand i Nemanja Vidic.

"Serà una final molt atractiva, pot ser la final de la dècada. Estic molt orgullós del meu equip. Estem preparats. Wembley és un lloc ideal per una final".

Ha reconegut la seva conversació amb José Mourinho "sap que estem preparats" i ha avançat que "som un equip més madur que el 2009".

De les queixes del Reial Madrid ha indicat que "no em consta que el Barça faci teatre" i ha assegurat que va voler fitxar a Josep Guardiola com jugador al 2001 "tenia una passada increíble".

Más información

El tècnic del Manchester United creu que Pep Guardiola, el seu homòleg en el Barcelona, "ha infós maduresa al Barcelona", fins i tot des de la final de Roma, però confia que aquesta vegada "sortirà tot bé" pel seu equip.

"Crec que el que més admiro de Pep és que sigui un entrenador jove, que ha canviat la forma de jugar del club", va dir Ferguson en la seva roda de premsa prèvia a la final de la Lliga de Campions contra el conjunt blaugrana, campió del torneig en 2009.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00