Ocio y cultura

El Palau Güell de Gaudí reobre les portes

Set anys després que comencessin les obres de rehabilitació, l'edifici d'Antoni Gaudí reobrirà les portes el proper 26 de maig

Es tracta d'un edifici que va obrir les portes per primera vegada l'any 1888 arran de l'exposició Universal a Barcelona i que el públic podrá visitar de nou a partir del proper 26 de maig. Al Palau Guell, propietat de la diputació, ja s'hi van fer obres al terrat i al soterrani entre l'any 90 i 92. Però no va ser fins el 2004 quan va tancar per iniciar una rehabilitació integral que ha dirigit l'arquitecte Antoni González i que ha requerit un període d'estudi de tres anys.

S'han restaurat tot tipus d'elements. Des del paviment i la il·luminació fins els mobles en unes obres que han costat nou milions d'euros que ha finançat integrament la diputació de Barcelona.

Más información

L'edifici és considerat per alguns embrió de tota l'obra posterior de l'arquitecte i és patrimoni de la humanitat per la unesco des del 1984. L'entrada a aquest nou museu costarà 10 euros i per qüestions de seguretat només podrán accedir al mateix temps 160 persones.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00