Sociedad | Actualidad

Detingut un doble de Ronaldinho acusat de cometre 20 robatoris a comerços de Barcelona

Els Mossos han enxampat in fraganti aquest home de 38 anys quan intentava assaltar un forn de pa armat amb un ganivet de grans dimensions

Els Mossos d'Esquadra han arrestat un home d'origen marroquí de 38 anys acusat de cometre almenys 20 atracaments a petites botigues de Barcelona, forns de pa, farmàcies o sabateries. L'home, que tenia força semblança amb el jugador de futbol Ronaldinho, anava armat amb un ganivet de grans dimensions i intimidava les víctimes. La policia el considera un dels lladres de comerços més actius de Barcelona.

La seva semblança amb el jugador de futbol Ronaldinho ha estat un problema pels seus interessos ja que la majoria de víctimes l'han acabat identificant ràpidament associant-lo a aquest esportista.

Más información

La policia el va arrestar in fraganti quan estava a punt d'atracar un forn de pa al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Una patrulla d'agents de paisà el va veure esperant a la porta vigilant l'entorn quan de sobte, es va treure un ganivet de la butxaca per entrar a la botiga. Quan els policies se li van acostar, els va ruixar amb un esprai de defensa i va intentar fugir.

Els Mossos li imputen 20 assalts a petites botigues, forns de pa i farmàcies de 6 districtes de Barcelona i també l'Hospitalet de Llobregat. Sempre actuava de la mateixa manera: entrava als comerços amenaçant les víctimes amb un ganivet de grans dimensions i marxava amb els diners de la caixa i també alguns productes de l'establiment. La policia calcula que hauria aconseguit un botí d'uns 8.000 euros.

La majoria d'atracaments els va cometre a l'Eixample (8), i també a Sarrià (3), a les Corts (2), a Sant Martí (2), a Gràcia (2) i a Sant Andreu i l'Hospitalet de Llobregat.

L'arrestat ha ingressat ja a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00