Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

L'alcaldessa de Guadasséquies participa a l'Encontre Nacional de Dones Autoritats Locals d'Equador

Virginia Contreras ha viatjat fins a Quito per a formar part d' un projecte del Fons Valencià per la Solidaritat.

Entrevista a Virgina Contreras. Encontre Nacional Dones Autoritats Locals Equador

Entrevista a Virgina Contreras. Encontre Nacional Dones Autoritats Locals Equador

08:10

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721720865_797_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Guadasséquies

L'alcaldessa de Guadasséquies ha format part del projecte "Tejiendo el Empoderamiento de Mujeres Autoridades Locales Electas", un projecte del Fons Valencià per la Solidaritat (l’entitat dels ajuntaments valencians per a treballar conjuntament per la cooperació internacional des de l’àmbit local), cofinançat per la Direcció General d’Inclusió i Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana i que compta amb la col·laboració de la contrapart Centro Ecuatoriano para la Promoción y Acción de la Mujer (CEPAM).

Després de tornar de l'Equador, Virginia ha passat per l'estudi de Ràdio Ontinyent al Programa de Hoy por Hoy per a contar-nos de primera ma com ha sigut la seua experiència: "Tot el que puc dir-vos es positiu, Guadasséquies va entrar a formar part a principis d'aquest any i per a mi ha sigut tot un orgull portar fins a l'Equador el municipi de Guadasséquies" afirmava.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el projecte del Fons Valencià per la Solidaritat, busca potenciar la igualtat de gènere i les capacitats de gestió de les dones en càrrecs polítics. Virginia ens ha parlat sobre una de les conferències on va poder explicar, com a alcaldessa de Guadasséquies, com es treballa la igualtat al municipi desde el propi ajuntament.

En definitiva, per a Virginia, ha sigut una experiència molt gratificant i ha volgut concluir incidint en la importància de seguir treballant desde les institucions per a que les dones participen en la política local: "Voldria donar les gràcies a l'equip tècnic i a la gerència del Fons per la bona organització i per permitir-me viure aquesta experiència que m'ha enriquit a nivell personal i professional".

Pots escoltar l'entrevista completa a Virginia Contreras clicant en el reproductor que apareix en la imatge de la notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00