La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

6 alumnes del Conservatori Professional d'Ontinyent guanyen un concurs internacional de Bandes Sonores

El Conjunt de Fusta ontinyentí va presentar una interpretació de temes d'Stars Wars.

Entrevista a José Antonio Casanova. Professor del Cuartet de Fusta del Conservatori d'Ontinyent guanyador del concurs d'Isla Cristina.

Entrevista a José Antonio Casanova. Professor del Cuartet de Fusta del Conservatori d'Ontinyent guanyador del concurs d'Isla Cristina.

09:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718367310845/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

6 estudiants de Conjunt de Fusta del Conservatori Professional Josep Melcior Gomis d'Ontinyent han guanyat el "XIII Concuso Internacional de Bandas Sonoras" organitzat pel Conservatori d'Isla Cristina. Els alumnes del centre d'Ontinyent van preparar juntament amb el professor José Antonio Casanova la interpretació de diversos temes de la BSO d'Star Wars per després presentar un vídeo sense editar, com marcaven les bases de la convocatòria, oferint una posada d'escena amb projeccions d'escenes de la saga de pel·lícules i caracteritzats amb màscares dels personatges més famosos dels films. "La Banda de la Galaxia", com s'anomena al grup de fusta del conservatori d'Ontinyent que han guanyat la modalitat en línia, ha obtingut un premi de 100 €, hi havia altra modalitat presencial que es va descartar pel centre ontinyentí donada la distància que hi ha fins a Isla Cristina. Els guanyadors han decidit invertir el premi en un berenar per celebrar l'esforç i dedicació que els ha portat a obtenir el guardó. El professor ha explicat la il·lusió amb la qual s'ha gestat tot i el que s'han divertit. Poden escoltar l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia d'esta noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00